HomeAmbassadeursMaikel van der Neut
portrait_12673

Maikel van der Neut

Als ambassadeur vind ik het belangrijk dat we de parels in onze regio, waarvan we zelf soms niet eens weten dat ze er zijn, laten zien. We zijn te bescheiden over onze prachtige leefomgeving en ondernemende regio. Als Achterhoek Ambassadeurs is het goed om samen op te trekken en daarmee onze slagkracht te vergroten.

portrait_12981

Bas Hommmelink

portrait_13406

Marleen Mokkink

Lid Thematafel Wonen en Vastgoed
Directeur van Wijnen

Ik houdt mij als directeur van Van Wijnen in Eibergen dagelijks bezig met zaken als circulariteit in de bouw, de uitdagingen van de duurzaamheidsopgave, oplossingen rondom energietransitie én de betaalbaarheid daar van. “Voor ons bedrijf is een gezonde, levendige regio ontzettend belangrijk. Bovendien vind ik dat De Achterhoek het verdient om in te investeren, er gebeurt hier zoveel op het gebied van innovatie en duurzaamheid, dat is ontzettend inspirerend.”

portrait_12677

Henk Meulenkamp

Henk Meulenkamp, directeur van ProWonen en vice voorzitter van de Thematafel Wonen en Vastgoed:

Namens de ACo (Achterhoeks Corporatie overleg) neem ik deel aan de Thematafel Wonen en Vastgoed. Ik vind het van belang om Wonen en Vastgoed vraagstukken op regionaal niveau aan te vliegen. De samenhang en impact van regionale beslissingen op de lokale woningmarkt moet echt sturend zijn.

portrait_12676

Tineke Zomer

Als wethouder in de gemeente Winterswijk met onder meer Duurzaamheid in mijn portefeuille wil ik me graag bestuurlijk inzetten voor het gezamenlijke doel om in 2030 energieneutraal te zijn. Samen kom je daarbij verder dan alleen.