Rob Jaspers

Voorzitter Thematafel Gezondste Regio
Voorzitter Raad van Bestuur GGNet

Je eigen leven, dat leef je vooral sámen. Contact met anderen is wat ons mens maakt. Daarom vind ik het heel belangrijk dat iedere inwoner in de Achterhoek kan meedoen. Ongeacht zijn beperking of ziekte. Gezond zijn helpt daarbij. Je fit voelen nog meer. Ik wil van harte mijn steentje bijdragen om van de Achterhoek de gezondste regio van Nederland te maken. Dat de inwoners van de Achterhoek zich fit voelen, minder zorg nodig hebben en mee kunnen doen.
Dat doen we door specialistische behandeling te verschuiven naar slimmere zorg, door in te zetten op voorkomen van ziekten en door zorg en welzijn te verbinden over de grenzen van organisaties heen. Zo gaan we van ziekte en behandeling, naar gezondheid, preventie en leefstijl. Slimme technologie helpt daarbij, om te zorgen dat goede, slimme gezondheidszorg beschikbaar is voor alle Achterhoekers. Ook in 2030.

Naast voorzitter van de Thematafel Gezondste Regio ben ik bestuurder van GGNet, de aanbieder van geestelijke gezondheidszorg in de Achterhoek en Oost-Veluwe.

Voorzitter Thematafel Gezondste Regio en Voorzitter Raad van Bestuur GGNet

r.jaspers@ggnet.nl