HomeAchterhoek ThematafelsBereikbare regio

Bereikbare regio

portrait_14756

Daniël van der Donk

Medewerker 8HRK ambassadeurs
Programmaregisseur Mobiliteit en Bereikbaarheid

portrait_13477

Paul van Dun

Medewerker Achterhoek ambassadeurs
Programmamedewerker Mobiliteit en Bereikbaarheid
Programmamedewerker de Gezondste Regio

portrait_12980

Nick Menke

Namens het ROCOV Gelderland zit ik aan tafel bij de thematafel mobiliteit en bereikbaarheid. Het ROCOV Gelderland is het reizigersoverleg vanuit de Provincie Gelderland. Mijn streven is om de Achterhoek bereikbaar te houden zowel per auto als per openbaar vervoer In welke vorm dan ook.

portrait_13057

Jurgen Rutgers

“De Achterhoek is voor mij een thuisbasis, van waaruit ik kan ondernemen in de rest van de wereld. Eigenwijs, innovatief, sociaal en samenwerken zijn  waarden die ik iedere dag terug zie in de regio. Ik vind het belangrijk dat deze regio sterk en smart blijft, zodat ook mijn kinderen hier later hun thuisbasis kunnen bouwen.”

portrait_624

Alwin Schweckhorst

Mijn naam is Alwin Schweckhorst, ik ben Managing Director bij Rabelink Logistics BV. Ik ben deelnemer aan de tafel Mobiliteit en Bereikbaarheid.

Reden om deel te nemen aan deze tafel is tweeledig,
1e reden vanuit zakelijk oogpunt omdat het direct met ons werkveld logistiek en vervoer te maken heeft, we hebben een groot belang bij een goed bereikbare en bereisbare Achterhoek in alle facetten van het vervoer voor nu en de toekomst.
2e reden is gekeken vanuit sociaal oogpunt richting de toekomst van onze kinderen is het ontzettend belangrijk dat de Regio Achterhoek een leefbare regio blijft in alle facetten waar onze kinderen veilig opgroeien en willen blijven wonen, onze taak is om deze leefbare toekomst voor te bereiden voor volgende generaties