HomeRegio AchterhoekDagelijks Bestuur

Dagelijks Bestuur

portrait_13435

Joris Bengevoord

Lid Algemeen- en Dagelijks Bestuur Regio Achterhoek
Burgemeester Winterswijk

De Achterhoek staat voor grote opgaven: krapte op de arbeidsmarkt, vergrijzing en ontgroening, woningbouw, mobiliteit en voldoende ruimte voor onze mooie bedrijven. Deze opgaven kunnen wij als gemeenten alleen met elkaar en met onze maatschappelijke partners en ondernemers oplossen. Samenwerken, dat zijn we aan elkaar, maar vooral ook aan onze toekomst verplicht! Daar zet ik mij graag voor in!

portrait_13278

Mark Boumans

Voorzitter Dagelijks- en Algemeen Bestuur Regio Achterhoek
Voorzitter Achterhoek Board

De Achterhoek is mooi, gaaf, energiek, ondernemend en innovatief. Ik wil graag mijn bijdrage leveren om deze kwaliteiten nog beter uit te nutten en onze regio met haar bedrijven en inwoners verder te laten groeien.

portrait_13412

Otwin van Dijk

Lid Algemeen- en Dagelijks Bestuur Regio Achterhoek
Burgemeester gemeente Oude IJsselstreek

Iedereen met een groot hart voor onze regio is ‘Achterhoek Ambassadeur’. Dat zijn een heleboel mensen. Ik ook. Ik ben maar wat trots op ons gebied. Hier worden vakmanschap en tradities verbonden met innovatie en toekomst. In de maakindustrie, zorg en landbouw lopen we voorop. In een gebied dat prachtig is. Met een sociale mentaliteit en een feestje op z’n tijd. Maar er valt ook nog veel te doen. Wie wil daar nou geen ambassadeur van zijn?