Bekijk alle innovaties of selecteer op thema en actief/afgerond:

Geavanceerd zoeken

6 projecten gevonden

Regio Deal Achterhoek 2024-2028

Goed nieuws: Achterhoek krijgt 25 miljoen euro voor nieuwe Regio Deal.Het is de Achterhoek gelukt om een nieuwe Regio Deal aan te gaan met het Rijk. De Achterhoek is daarmee één van de 22 regio’s waarin het kabinet investeert om de brede welvaart te bevorderen. 

Lees meer

De Gezondste Regio Populatiemonitor

De Gezondste Regio Populatiemonitor is een verdiepend onderdeel van de Achterhoek Monitor. In de populatiemonitor is de huidige stand van zaken te vinden op het gebied van gezondheid van inwoners, de kwaliteit en de kosten van de zorg. Het geeft de feiten en cijfers die we nodig hebben om de juiste keuzes te maken, nu…

Lees meer

Regioplan Achterhoek

Door goed samen te werken, willen zorgorganisaties, gemeenten en zorgverzekeraar Menzis de gezondheid van Achterhoekers stimuleren en de zorg slimmer organiseren.

Lees meer

Achterhoek Rookvrij

De Achterhoek stopt ermee! Waarmee? Met roken natuurlijk! In de Achterhoek hebben partijen de handen ineen geslagen om samen te werken aan een rookvrije regio.

Lees meer

Over onze innovaties

Investeren in de Achterhoek doen we samen. Een innovatief idee komt tot leven door samen plannen te smeden en te ontwikkelen. Door partners te vinden en financieel bij te dragen. 8RHK ambassadeurs zet zich daar samen met jou voor in.

We blijven lobbyen en op zoek gaan naar nieuwe vormen van subsidiƫring en cofinanciering.

Innovatief idee aanmelden & Subsidie aanvragen