Innovaties / SmartHub Development

SmartHub Development


Leren door slim verbinden
Als professional heb je je hart liggen bij het werk dat je doet. Samen met je collega’s en leidinggevende werk je naar de beste resultaten voor je bedrijf. Je focus ligt hierbij op de dagelijkse gang van zaken. Er blijft daardoor weinig tijd over om eens nieuwe dingen te proberen of buiten de muren van je eigen bedrijf te kijken.

Je komt van tijd tot tijd wel voor vragen te staan waar je niet gelijk het antwoord op hebt. Ook met behulp van je directe collega’s weet je niet altijd tot de meest creatieve oplossingen te komen. Je vraagt je soms af, “Hoe pakken andere organisaties dit soort vragen aan? Hoe blijf ik op de hoogte van ontwikkelingen binnen mijn vakgebied?” Je hebt behoefte om kennis te delen met anderen, maar hoe kun je dat organiseren?
SmartHub Development is een vereniging opgericht door en voor ondernemers in de Achterhoek met als doel om de ontwikkeling van medewerkers te stimuleren en faciliteren. Professionals worden bij elkaar gebracht om van elkaar te leren en zichzelf te ontwikkelen door te verbinden met anderen.

https://www.smarthubdevelopment.nl/

1370

Deze mensen werken aan dit project


Caroline Buse

Projectleider SmartHub Development

caroline@smarthubdevelopment.nl
Tel. 06 51 37 73 63