Vacature junior adviseur financiën (24 uur)

Maak samen met ons van de Achterhoek de voorloper van Nederland. De Achterhoek kent een koppositie op verschillende terreinen, met haar innovatie in onder andere de maakindustrie, de zorg en kringlooplandbouw. Samen met andere organisaties, ondernemers en overheden bundelen we onze krachten voor een sterke regio. Jij past goed tussen die gedrevenheid en stroopt graag de mouwen op om met jouw financiële vaardigheid resultaten verder te brengen. 

JOUW ROL

Financiële duizendpoot
Je biedt financiële advisering en ondersteuning bij de budgetcyclus, de budget- en kredietbewaking en het uitvoeren van interne controlewerkzaamheden. Daarnaast voer je ook meer complexe werkzaamheden uit, zoals het actualiseren van bedrijfsprocessen. Je volgt actief relevante wet- en regelgeving, zoals het Besluit Begroting en Verantwoording.

Sparringpartner
Je bent een financiële sparringpartner voor je collega’s en als junior adviseur ondersteun je de collega’s in de uitvoering. Je toetst en adviseert over de inrichting, het beheer en het stroomlijnen van de financiële administratie. Je helpt mee de werkwijzen en processen te verbeteren. Je houdt je verder bezig met het (door)ontwikkelen van de inrichting en de modellen voor de begroting, de jaarrekening en de projectenportefeuille. En je ondersteunt bij de aanvraag en verantwoordingen van subsidies, zowel Europees als provinciaal. Je adviseert en rapporteert gevraagd en ongevraagd aan je leidinggevende en je collega’s.

ONZE SAMENWERKING

Samen met andere organisaties, ondernemers en overheden bundelen we onze krachten voor het realiseren van de Achterhoek Visie 2030. Met daarbij een gezamenlijke lobby richting Provincie, Rijk en de EU. We werken samen aan innovatie en groei van onze economie. En we werken samen aan het versterken van een groene, gezonde, bereikbare woon- en leefomgeving. Op kantoor tellen we circa 25 directe collega’s, daarbuiten honderden. De samenwerkingsstructuur bestaat uit de Achterhoek Raad, de Achterhoek Board en zes Thematafels. De Achterhoek Raad telt 50 raadsleden die de 50 raadsfracties van de zeven gemeenten in de 8RHK ambassadeurs vertegenwoordigen.

Projectbijdragen
8RHK ambassadeurs heeft een spilfunctie in het uitvoeren van de Achterhoek Visie 2030 en het toekennen van subsidiegelden aan projecten die daaraan bijdragen. Met steun van (onder andere) de Regio Deal van het Rijk zijn sinds begin 2019 zo’n veertig projecten gestart. Dit voorjaar starten we een brede campagne om de Achterhoek te promoten als regio waar voor mensen van 25-45 jaar goede kansen liggen qua carrière, inclusief ruim en groen wonen. Snel in beeld krijgen waarvoor je gaat werken? Bekijk de 8RHK film.

JOUW VISITEKAARTJE
Je bent flexibel, daadkrachtig, representatief en communicatief vaardig. Je vindt het een uitdaging om steeds opnieuw alles weer cijfermatig sluitend te krijgen en je kunt projectmatig werken. Naast gevoel voor cijfers vinden we je communicatieve eigenschappen zeker zo belangrijk. Je weet dan ook gericht en op een prettige manier een boodschap over te brengen. Je werkt zelfstandig, maar ook prima samen met collega’s. In het team waarin je werkt met betrokken collega’s zoek je gemakkelijk de verbinding.

HBO werk- en denkniveau (afgeronde financiële, bedrijfskundige of accountancy opleiding). Werkervaring is een pré.
Jij bent dus:

  • cijfermatig sterk,
  • een goede communicator,
  • zelfstandig werker.

WIJ BIEDEN
Wij bieden je een interessante functie met veel afwisseling en volop ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een professionele werkomgeving die volop in ontwikkeling is, te midden van gelijkgestemde collega’s. Het zien van de Achterhoek vlag geeft jou een big smile en dus krijg je naast een goed salaris een gadget met onze mooie vlag cadeau. Je werkweek kun je naar eigen inzicht vaststellen. De aanstelling geldt voor 24 uur per week. In overleg zijn er mogelijkheden om uren uit te breiden voor ondersteuning in projecten. De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. De functie is ingedeeld in functieschaal 9.

Samengevat bieden we je:

  • sterke samenwerkingsmogelijkheden,
  • het ontwikkelen van je professionele kwaliteiten,
  • een goed salaris in schaal 9,
  • ingangsdatum 1 juli 2021.

SOLLICITEREN
We ontvangen je sollicitatie graag vóór maandag 10 mei 2021 via www.werkeningelderland.nl. We streven naar selectiegesprekken op maandagochtend 17 mei 2021 met een eindgesprek op dinsdagmiddag 25 mei 2021. Meer informatie? Bel met Esther van Zuuk, financieel adviseur 8RHK ambassadeurs via +31 314 32 12 10.