HomeWerkgeversaanpak

Werkgeversaanpak

Samen werken aan slimme en duurzame mobiliteit
Per 1 oktober is een team van Mobiliteitsfabriek door 8RHK Ambassadeurs aangesteld om een werkgeversaanpak rondom duurzame mobiliteit voor de regio Achterhoek op te stellen. Uitgangspunt van de aanpak is om met de bedrijven en betrokken partners concrete doelen te formuleren rondom bereikbaarheid en CO2 reductie én deze te realiseren. Daarbij heeft Mobiliteitsfabriek niet alleen de rol van verbindende Mobiliteitsmakelaar maar helpt zij de bedrijven knelpunten / kansen in beeld te brengen, oplossingen aan te dragen, drempels weg te nemen en gedragsverandering te realiseren. Ook andere wensen dan bereikbaarheid en CO2 reductie zijn daarbij een beeld. Mobiliteit is tenslotte een afgeleide van een doel. Thema’s als aantrekkelijk werkgeverschap, thuiswerken, gezondheid van medewerkers, parkeerproblematiek, kosten van mobiliteit e.d. zijn nadrukkelijk ook onderwerp van gesprek.

Introductie mobiliteitsmakelaar
Peter Rossewij en Christiaan van Veen zijn de mobiliteitsmakelaars in de regio Achterhoek. Als mobiliteitsmakelaar zijn zij de verbindende schakel tussen werkgevers, overheden, vervoersaanbieders en reizigers.

Peter Rossewij                                           Christiaan van Veen

06-18644820                                            06-31026583

 

Interesse?
Bent u werknemer of werkgever, reizend door de Achterhoek? En bent u benieuwd hoe u uw mobiliteit slimmer, flexibeler, goedkoper en duurzamer kunt afleggen? Meld u dan aan voor onze nieuwsupdates of maak een afspraak met één van onze mobiliteitsmakelaars.

Vul onderstaand formulier in en een van de mobiliteitsmakelaars zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

 

Mobiliteitsmakelaars.