AGEM helpt Achterhoekse zonnepanelen verkopen

AGEM is dé aanjager van de groene energietransitie in de Achterhoek. Het doel is geld en werkgelegenheid in en voor de Achterhoek te behouden. AGEM streeft naar een energieneutrale Achterhoek in 2030 door energie te besparen, lokaal op te wekken en te leveren. Het plaatsen van zonnepanelen is voor veel mensen een aantrekkelijke manier om zelf groene energie op te wekken.

Inwoners
AGEM start dit najaar een campagne voor Achterhoekse installatiebedrijven, die hen ondersteunt bij de verkoop van zonnepanelen aan particulieren. Het doel is om meer Achterhoekse huishoudens te voorzien van zonnepanelen van een goede kwaliteit, geïnstalleerd door Echt Achterhoekse installatiebedrijven. Via een speciale marketingcampagne zullen bewoners worden geïnformeerd over het duurzaam aanbod zonnepanelen. Deze bewoners kunnen er vervolgens voor kiezen om  direct een offerte aan te vragen bij een installatiebedrijf naar keuze of mee te doen aan een verzamelactie. AGEM werkt samen met Achterhoekse woningcorporaties en met de Stichting Achterhoek Duurzaam Verbouwen (ADV). Installateurs die aangesloten zijn bij ADV ontvangen korting op deelname aan het duurzaam aanbod zonnepanelen.

Op dinsdag 2 september vindtin het gebouw van de Bouwopleiding Berkelstreek in Borculo, Bosberg 21, een informatiebijeenkomst plaats voor PV-installateurs die deel willen nemen aan het duurzaam aanbod zonnepanelen. De bijeenkomst start om 16:00 uur. Aanmelding kan via www.agem.nu/pv-actie.

 

logo