HomeAmbassadeursTineke Zomer
portrait_12676

Tineke Zomer

Als wethouder in de gemeente Winterswijk met onder meer Duurzaamheid in mijn portefeuille wil ik me graag bestuurlijk inzetten voor het gezamenlijke doel om in 2030 energieneutraal te zijn. Samen kom je daarbij verder dan alleen.

portrait_13059

Inge klein Gunnewiek

Ik zit in zowel de thematafel wonen en vastgoed als smart werken en innovatie.

(thematafel vastgoed en wonen): functie wethouder wonen
Ik vind het belangrijk dat er voldoende en geschikte woningen zijn in de Achterhoek, zodat het hier voor iedereen prettig wonen is.
Speciaal natuurlijk om jongeren te behouden, maar ook passend voor ouderen, zodat doorstroming ontstaat. Daar zet ik mij graag voor in.

(thematafel smart werken en innovatie): functie wethouder economie (industrie) en toerisme
De Achterhoek is een ontzettend innovatieve regio. Tegelijkertijd is innovatie in kleine maakbedrijven lastig en is er te weinig (technisch) personeel.
Het verbinden van bedrijfsleven met onderwijs en ook bedrijven onderling, draagt bij aan kwalitatief de juiste opleidingen en aan de verspreiding van innovaties, zodat ook kleine bedrijven kunnen groeien.
Daar maak ik me hard voor.

portrait_13086

Marijn Hofstee

Medewerker 8RHK ambassadeurs
Programmaregisseur Thematafel Wonen en Vastgoed

portrait_12981

Bas Hommmelink

portrait_13406

Marleen Mokkink

Lid Thematafel Wonen en Vastgoed
Directeur van Wijnen

Ik houdt mij als directeur van Van Wijnen in Eibergen dagelijks bezig met zaken als circulariteit in de bouw, de uitdagingen van de duurzaamheidsopgave, oplossingen rondom energietransitie én de betaalbaarheid daar van. “Voor ons bedrijf is een gezonde, levendige regio ontzettend belangrijk. Bovendien vind ik dat De Achterhoek het verdient om in te investeren, er gebeurt hier zoveel op het gebied van innovatie en duurzaamheid, dat is ontzettend inspirerend.”

portrait_12673

Maikel van der Neut

Als ambassadeur vind ik het belangrijk dat we de parels in onze regio, waarvan we zelf soms niet eens weten dat ze er zijn, laten zien. We zijn te bescheiden over onze prachtige leefomgeving en ondernemende regio. Als Achterhoek Ambassadeurs is het goed om samen op te trekken en daarmee onze slagkracht te vergroten.

portrait_12677

Henk Meulenkamp

Henk Meulenkamp, directeur van ProWonen en vice voorzitter van de Thematafel Wonen en Vastgoed:

Namens de ACo (Achterhoeks Corporatie overleg) neem ik deel aan de Thematafel Wonen en Vastgoed. Ik vind het van belang om Wonen en Vastgoed vraagstukken op regionaal niveau aan te vliegen. De samenhang en impact van regionale beslissingen op de lokale woningmarkt moet echt sturend zijn.