HomeAmbassadeursWilly Smit
portrait_15363

Willy Smit

portrait_13444

Joke Emaus

Medewerker Achterhoek ambassadeurs
Programmaregisseur Circulaire economie en Energietransitie

portrait_12979

Wesley van Aalten

Vanuit mijn rol als Relatiemanager Strategie & Omgeving binnen Alliander neem ik zitting in de Stuurgroep Regionale Energie Strategie (RES) Achterhoek. Mijn doel: komen tot een RES die maakbaar en betaalbaar is, en ruimtelijk is in te passen. Dit, door middel van het inbrengen van kennis over het energienetwerk en slimme ontwerpprincipes, en het voeren van het juiste dialoog en nauwe samenwerking met partners binnen de regio Achterhoek.

portrait_14751

Frans Langeveld

Lid Thematafel de Gezondste Regio
Lid Thematafel Circulaire economie en Energietransitie

Wethouder gemeente Doetinchem

Begonnen vanuit een gezondheidszorg opleiding constateerde ik dat een gezond en zinvol leven de belangrijkste bijdrage levert aan het welzijn en gezondheid van een mens. Soms is daarvoor een kleinere of grotere steun nodig in tijden dat het tegenzit. De steun dient er op gericht te zijn dat je als mens weer zelf regie hebt of krijgt op je leven. Daar werk ik aan als wethouder WMO van Doetinchem, daar werk ik aan bij de thematafel. De ondersteuning vindt vanuit verschillende kanten plaats door vrijwilligers en professionals. Die brede samenwerking versterken we als partners binnen de thematafel. Net zoals in het dagelijks leven het steuntje in de rug vanuit verschillende kanten plaatsvindt.

portrait_12983

Gerrolt Ooijman

De Achterhoek heeft veel bedrijven en mensen die met elkaar bij willen dragen aan een mooie toekomst. De innovatiekracht en kennis in de regio is enorm.

Als bestuurder van Wonion wil ik graag met onze organisatie deze bedrijven en mensen samen brengen om met ons het wonen nog aantrekkelijker te maken.

portrait_620

Willemien Tel

Medewerker 8RHK ambassadeurs
Programmamedewerker Thematafel Circulaire Economie & Energietransitie en Thematafel Wonen en Vastgoed

Sinds oktober 2018 mag ik mij Achterhoek Ambassadeur noemen. Zelf woon ik ook in de Achterhoek en ik werk graag samen aan een schone en mooie toekomst voor deze regio.