HomeRegio Achterhoek

Regio Achterhoek

portrait_13435

Joris Bengevoord

Lid Algemeen- en Dagelijks Bestuur Regio Achterhoek
Burgemeester Winterswijk

De Achterhoek staat voor grote opgaven: krapte op de arbeidsmarkt, vergrijzing en ontgroening, woningbouw, mobiliteit en voldoende ruimte voor onze mooie bedrijven. Deze opgaven kunnen wij als gemeenten alleen met elkaar en met onze maatschappelijke partners en ondernemers oplossen. Samenwerken, dat zijn we aan elkaar, maar vooral ook aan onze toekomst verplicht! Daar zet ik mij graag voor in!

portrait_13278

Mark Boumans

Voorzitter Dagelijks- en Algemeen Bestuur Regio Achterhoek
Voorzitter Achterhoek Board

De Achterhoek is mooi, gaaf, energiek, ondernemend en innovatief. Ik wil graag mijn bijdrage leveren om deze kwaliteiten nog beter uit te nutten en onze regio met haar bedrijven en inwoners verder te laten groeien.

portrait_13410

Annette Bronsvoort

Lid Algemeen Bestuur Regio Achterhoek
Burgemeester Gemeente Oost Gelre

De inwoners, de bedrijven, de maatschappelijke organisaties en de overheid hebben samen van de Achterhoek een prachtige regio gemaakt. Waar vind je zoveel kwaliteit van wonen, werken en samenleven als in de Achterhoek!
Als burgemeester van Oost Gelre, lid van het Algemeen Bestuur van de Regio, zal ik er alles aan doen dat we deze uitstekende regio blijven en ons visitekaartje overal kunnen blijven afgeven.

portrait_13412

Otwin van Dijk

Lid Algemeen- en Dagelijks Bestuur Regio Achterhoek
Burgemeester gemeente Oude IJsselstreek

Iedereen met een groot hart voor onze regio is ‘Achterhoek Ambassadeur’. Dat zijn een heleboel mensen. Ik ook. Ik ben maar wat trots op ons gebied. Hier worden vakmanschap en tradities verbonden met innovatie en toekomst. In de maakindustrie, zorg en landbouw lopen we voorop. In een gebied dat prachtig is. Met een sociale mentaliteit en een feestje op z’n tijd. Maar er valt ook nog veel te doen. Wie wil daar nou geen ambassadeur van zijn?

portrait_13426

Joost van Oostrum

Lid Algemeen Bestuur Regio Achterhoek
Burgemeester gemeente Berkelland

Als ambassadeur ben ik trots op de samenwerking binnen de Achterhoek. Ik vind het belangrijk dat wij als ambassadeurs van de Achterhoek onze krachten bundelen. Daarmee kunnen we de rest van Nederland laten zien wat voor prachtig gebied de Achterhoek is en wat het allemaal te bieden heeft. Bijzonder geslaagd vind ik de opzet waarbij we als overheid, onderwijs en ondernemers samen aan tafel te zitten.’