Gerrit te Selle - Wipro

De AGEM-overstapper: Wipro

“Ik werd gek van al die aanbieders van energie die me bellen en zeggen dat ze de goedkoopste zijn. Allemaal zeggen ze het. Dat kan toch niet? Dus nam ik het heft in eigen handen. Het mooie was: van AGEM kwam er iemand langs, dat was gewoon persoonlijk.”

Gerrit te Selle is directeur van WIPRO, wand- en interieurproductie in Winterswijk en is blij met zijn overstap naar AGEM. “We zijn een echt productiebedrijf en doen dat zo duurzaam mogelijk. En we voelen ons echt Achterhoeks. AGEM past dus bij ons.”

Hoe gaan de zaken?
Het gaat momenteel goed. De economie trekt aan en er is weer ruimte. Als eerste laat ik dan waarden als duurzaamheid en Achterhoek meespelen. Onze branche is met Interwand een belangrijke speler in onze regio verloren. Ook een concurrent ja, maar vooral een collega. Wij konden veel van hen leren. We profiteren wel een beetje, maar zij zaten vooral in grotere projecten.
Onze kracht ligt bij de productie van wanden. We leveren niet aan consumenten. En we installeren ook niet. We richten onze energie helemaal op de productie. Een groot deel van de productie is geautomatiseerd. We hebben 13 mensen in dienst, daarvan werkt een groot deel in de voorbereiding.

Hoe verliep de overstap naar AGEM?
De overstap ging prima. Onze contactpersoon heeft alles netjes uitgelegd. Daarna hadden we er geen omkijken meer naar.

Bron: AGEM nieuwsbrief juli 2015

Heb je een vraag over AGEM? Of wil je ook overstappen?
Bel Natalie of Karlijn: 0314 – 820 388.
Of ga naar www.agem.nu.