Eerste Europacafé 8 maart: Europese kansen voor mkb realiseren

Als ondernemer kijk je met open blik naar nieuwe ontwikkelmogelijkheden, (export)kansen en andere markten voor je bedrijf. Heb je serieuze plannen voor groei of innovatie, zoek je financiering van een concreet project, kijk dan ook eens naar het enorme potentieel van Europese programma’s. Er zijn substantiële subsidies beschikbaar voor bijvoorbeeld onderzoek, innovatie en experimenten. Of je sluit je aan bij een consortium dat in Europees verband aan een concrete opgave werkt.

Hoe dat werkt? Kom op woensdag 8 maart naar het Europacafé en je bent in korte tijd op de hoogte van de ongekende mogelijkheden van ‘Europa’. Bovenal zul je ervaren dat je deze route niet alleen hoeft af te leggen. Voor mkb-ondernemers in Oost-Nederland is veel kennis én praktische ondersteuning bij bijvoorbeeld subsidieaanvragen beschikbaar.

“Doe mee. Ga de uitdaging aan om de wegen binnen de EU beter te leren kennen ” –
Eddy van Hijum,  gedeputeerde provincie Overijssel

Aanmelden
Meld je hier aan voor het Europacafé en laat ons weten of je concrete vragen, bepaalde verwachtingen of ideeën hebt. Waar mogelijk verwerken je input in het programma.

 Programma
dagvoorzitter: Christian Lorist, VNO-NCW Midden

16.00 uur  Inloop en ontvangst, café is open
16.30 uur  Welkom en rondje zaal: waar heb je behoefte aan,
wat verwacht je van deze bijeenkomst?
16.35 uur  Rondje Europa
In gesprek met diverse gasten over actuele ontwikkelingen in het veld van Europese programma’s en kansen voor Oost Nederland
16.50 uur  In gesprek met Loek van Veggel, owner & CEO technologiebedrijf MTSA over het project GROWH en het belang van een Europees consortium
17.00 uur  Korte workshops (ter plekke kiezen)
17.30 uur  Laatste rondje
18.00 uur  Sluitingstijd café

Deelname is kosteloos, mede dankzij subsidie van de Europa Unie.