Ervaarjebaan met Aloeske Vosseberg als projectleider

Afgestudeerde  jongeren tot en met 26 jaar kunnen een werkervaringsbaan krijgen bij Achterhoekse werkgevers. Het project is een samenwerking tussen het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Regio Achterhoek. Aloeske Vosseberg is projectleider.

Jongeren tot en met 26 jaar die een mbo-, hbo- of universitair diploma op zak hebben, kunnen een half jaar voor 32 uur per week aan de slag bij Achterhoekse werkgevers om een (afgeronde) klus te doen, zoals een project of onderzoek. In deze periode begeleidt de werkgever de jongeren, zodat ze ook aan hun competenties kunnen werken. Zij doen hierdoor zowel werk- als leerervaring op, van onschatbare waarde voor hun CV,  en verdienen  €500,- netto per maand.
Solliciteren of meer informatie? Kijk op ww.ervaarjebaan.nu.
Of lees de folder Ervaarjebaan

Wie is Aloeske Vosseberg?
Aloeske (bij sommigen bekend als dat meisje met het groene jurkje) is 25 jaar en woont samen met haar vriend (Pascal) in Lichtenvoorde. In haar vrije tijd danst ze graag een Chachacha of Samba of fietst ze, met en zonder hond. Afgelopen zomer is zij afgestudeerd aan de Universiteit Twente (Business Administration, richting HR). Ze heeft  onder andere meegeholpen met het organiseren van De Talententuin. En nu dus deze uitdaging! Aloeske:”Ik heb er heel veel zin in en hoop dat ik veel jongeren kan laten zien hoe mooi werken in de Achterhoek is”.