Agenda / ACHTERHOEK CONVENTION BUREAU

ACHTERHOEK CONVENTION BUREAU

Stichting Achterhoek Toerisme
21 juni 2023
00:00 -
Achterhoek Convention Bureau

Verdere informatie

ACHTERHOEK CONVENTION BUREAU
Het startpunt voor de meest inspirerende zakelijke bijeenkomsten
Ben je op zoek naar een locatie die het best bij jouw zakelijke bijeenkomsten past? Waar je echt even weg van alles bent, maar toch dichtbij? Blijf dan in de Achterhoek! Achterhoek Toerisme lanceert het Achterhoek Convention Bureau en is het startpunt voor het vinden van de meest geschikte locatie voor al jouw zakelijke behoeften. In de directe nabijheid van jouw organisatie bevinden zich zoveel creatieve, gastvrije ondernemers, die je graag verwelkomen. Van vorstelijk vergaderen in een kasteel, rust en ruimte op een karakteristieke boerderij of een stoere industriële locatie in combinatie met (sportieve) teambuildingsactiviteiten. Het is er allemaal! Laat je inspireren op achterhoekconventionbureau.nl

Maak kans op een luchtballonvaart voor jou en 3 collega’s!
Vraag het nieuwe Achterhoek Convention Bureau inspiratiemagazine aan en maak kans op een spectaculaire luchtballonvaart op woensdagavond 21 juni. Vlieg samen met drie van je collega’s hoog boven het Achterhoekse landschap en geniet van een adembenemend uitzicht. Een unieke ervaring!
Waar wacht je nog op? Vraag voor 15 juni 2023 het magazine aan via Achterhoekconventionbureau.nl/magazine en doe mee met deze winactie!

ACHTERHOEK CONVENTION BUREAU