Agenda / Laat data voor je werken! Congres Artificial Intelligence

Laat data voor je werken! Congres Artificial Intelligence

8RHK ambassadeurs, VNO-NCW, RCT, BOOST Smart Industry, OOST NL, AI-hub, FME, SIKA en RCT Gelderland
14 juni 2022
17:30 - 22:15
CIVON in Ulft

Verdere informatie

De reis naar de droom van Artificial Intelligence (AI)
Leer dinsdag 14 juni alles over Artificial Intelligence tijdens het AI Congres dat 8RHK ambassadeurs samen met partners als OostNL, AI-hub Oost Nederland, VNO-NCW Achterhoek, RCT Gelderland, BOOST Smart Industry, SIKA en FME organiseert: van 17:30-22:15 uur in CIVON in Ulft.
Aanmelden kan op deze pagina.

Aritificial Intelligence wordt vaak geschetst als een sleuteltechnologie. Eentje die de wereld gaat veranderen. Maar waarom? En wat houdt het in? Materie die lastig te begrijpen is en nog belangrijker: wat kan het betekenen voor jouw organisatie? De bekende succesvolle voorbeelden, zoals zelfrijdende auto’s, lijken vaak ver weg. Daarom is het goed om Artificial Intelligence niet alleen als doel te zien, het is een hulpmiddel bij digitaliseren. De vragen die opkomen en de stappen die men doorloopt in de ontwikkeling van AI in de eigen organisatie zijn de reis al meer dan waard.
Tijdens het congres nemen interessante sprekers je mee in de materie en praktijkvoorbeelden, Je krijgt een handreiking bij jouw eventuele eigen stap naar dataverzameling.

Voor wie?
Het congres is gericht op kennisdeling over AI en is voor professionals uit de sectoren maakindustrie, onderwijs, mobiliteit, overheid, agro, energietransitie, zorg en bouw. Kortom: Iedereen die de digitale toekomst van de eigen organisatie (mede) bepaalt en kansen aan wil grijpen, is van harte welkom.

Programma
Het congres brengt je dicht bij de praktijk. Er is een plenair gedeelte met twee keynote sprekers, een inspiratiemarkt en tot slot zijn er deelsessies in themagroepen.

17:30 – 17:50 uur – Inloop

17:50 – 18:00 uur – Welkomstwoord door avondvoorzitter Esther Ruesen

18:00 – 19:15 uur – Plenair gedeelte
Vanuit hun expertises vertellen Ruben Wegman (CEO Nedap, dat AI toepast bij klanten) en Maarten Steinbuch (wetenschapper hightech systemen, ondernemer en spreker) van alles over AI.

19:30 – 20:30 uur – Inspiratiemarkt
Organisaties en ondernemingen tonen hun toepassingen van AI. Een hapje en drankje staan voor je klaar.

20:45 – 21:45 uur – Deelsessies
Per sector uiteen in deelsessies, met AI in de betreffende sector als onderwerp. Meer informatie over inschrijven per deelsessie volgt.

21:45 – 22:15 uur – Afsluiting / netwerken en een drankje

Geïnteresseerd in hoe de kracht van ‘Big Data’ en de route naar Artificial Intelligence al voor je kan werken? We ontvangen je graag op 14 juni.

<!--
#_LOCATIONMAP

Date/Time
Date(s) - 14 juni 2022
17:30 - 22:15

Categories No Categories


-->