Agenda / Meet Up: Woningnood in de Achterhoek

Meet Up: Woningnood in de Achterhoek

Meet Up Achterhoek
30 maart 2023
19:30 - 21:30
Streeckgenoot in Doetinchem

Verdere informatie

We hebben een groot tekort aan woningen in Nederland – ook in de Achterhoek. Bouwen, bouwen, bouwen, zou je zeggen. Maar zo simpel is het niet. Waarom eigenlijk niet? Vanaf donderdag 30 maart zoomen we drie avonden in op de woningnood bij Meet Up Achterhoek. Op de eerste gespreksavond bij Streeckgenoot in Doetinchem gaan we in gesprek met de belangrijkste spelers op de Achterhoekse woningmarkt: de gemeente, de aannemer, de woningcorporatie, de bank en de makelaar. Praat je mee? Meld je aan via: www.meetup-achterhoek.nl.

Save the date:

  • 30 maart | Woningnood #1: Woningnood en de belangrijkste spelers
  • 11 mei | Woningnood #2: De specifieke uitdagingen in de Achterhoek (vergrijzing o.a.)
  • 22 juni | Woningnood #3: Oplossingsrichtingen (nieuwe manieren van bouwen en out of the box-mogelijkheden van (samen)wonen)

Over Meet Up Achterhoek
Meet Up Achterhoek zijn reizende gespreksavonden door de Achterhoek over actuele, maatschappelijke thema’s. De avonden hopen in deze gepolariseerde tijden burgers, bedrijven en overheid samen te brengen om samen aan de slag te gaan met de grote uitdagingen waar we als maatschappij voor staan. Tijdens de meet up staat de microfoon wijd open, maar een open en nieuwsgierige houding is verplicht. De vaste gespreksleider van Meet Up Achterhoek is Esther Ruesen. De avonden zijn gratis te bezoeken of online te volgen via livestream.

Deelnemen?


Meld je aan via: www.meetup-achterhoek.nl