Agenda / Werken in het basisonderwijs? Bezoek de openscholendag

Werken in het basisonderwijs? Bezoek de openscholendag

Iselinge Hogeschool
19 maart 2024
09:00 - 11:00
75 basisscholen in Oost-Gelderland

Verdere informatie

Op ​dinsdag 19 maart openen meer dan 75 basisscholen in Oost-Gelderland hun deuren voor iedereen die zich wil oriënteren op werken in het basisonderwijs. Tussen 9.00 uur en 11.00 uur hebben geïnteresseerden de kans om meerdere basisscholen te bezoeken. Ze kunnen op een laagdrempelige manier sfeer proeven en verkennen of werken in het onderwijs bij hen past. Deze dag biedt een goede mogelijkheid voor zowel jongeren die zich oriënteren op een vervolgopleiding als voor diegenen die een carrièreswitch naar het onderwijs overwegen.
Bezoekers worden uitgenodigd om in gesprek te gaan met leerkrachten, directeuren, pabostudenten en leerlingen, en deel te nemen aan rondleidingen en andere activiteiten. Deze dag is bedoeld om het beroep van leerkracht en leerkrachtondersteuner te promoten en om aandacht te vragen voor het nijpende lerarentekort, dat ook in Oost-Gelderland voelbaar is.
Op www.openscholen.nl staat een interactieve kaart met de locaties van de deelnemende scholen en een mogelijkheid tot aanmelden.

Werken in het basisonderwijs? Bezoek de openscholendag
<!--
#_LOCATIONMAP

Date/Time
Date(s) - 19 maart 2024
09:00 - 11:00

Categories No Categories


-->