Fotowedstrijd 250 Jaar grens Gelderland – Westfalen

Dit jaar gedenken we dat in 1765 de grens tussen Gelderland (NL) en Westfalen (D) definitief is vastgesteld en gemarkeerd met grensstenen.

In het kader van dit 250-jarig jubileum organiseert het Burgerinitiatief Dinxperwick e.V. in samenwerking met het GrenzBlickAtelier een leuke fotowedstrijd rond het thema ‘Grens NL/D’. Iedereen die een fototoestel of mobieltje kan vasthouden wordt van harte uitgenodigd het fenomeen ‘Grens NL/D’ op originele en/of aansprekende wijze fotografisch in beeld te brengen. De foto’s dienen in de periode oktober 2015 t/m 1 september 2016 speciaal voor deze wedstrijd te zijn gemaakt. De inzendingstermijn sluit op 2 september 2016.

Er zijn twee leeftijdscategorieën:

  • Jeugd: voor deelnemers t/m 17 jaar.
  • Volwassenen: voor deelnemers vanaf 18 jaar.

De winnende 10 foto’s, vijf in elke categorie, worden professioneel vergroot tot +/- 50x75cm en in het GrenzBlickAtelier tentoongesteld. De foto’s van de overige deelnemers worden digitaal vertoond.

Meer informatie over de fotowedstrijd, de deelname-eisen en -voorwaarden staan in een folder (ook in het Duits). Fotowedstrijd 250 Jaar grens Gelderland (NL) – Westfalen (D)