Gangmakers Xtra | Grenzenloos ondernemen

Op woensdag 20 april organiseren BNR Nieuwsradio en Het Financieele Dagblad Gangmakers Xtra, een ondernemersevent over ‘Grenzenloos Ondernemen’. Gangmakers Xtra vindt vanaf 18.00 uur plaats in stadion De Vijverberg van De Graafschap in Doetinchem. Iedereen is welkom om bij dit event aanwezig te zijn. U kunt zich hier aanmelden.

Dit jaar toert Gangmakers Xtra door het land en gaan ondernemers in op actuele trends en ontwikkelingen op het snijvlak van economie, werk en ondernemen. Het event bestaat uit een live radio-uitzending van BNR Gangmakers met aansluitend een debat onder leiding van BNR-presentator Maarten Bouwhuis. De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Grenzenloos Ondernemen

Op 20 april komt Gangmakers Xtra naar Doetinchem en staat ‘Grenzenloos Ondernemen’ centraal. Is het gunstig om net over de grens uw bedrijf te vestigen? Of kunt u ook binnen de grens makkelijk internationaal zaken doen? Waarin verschilt de Duitse werknemer van de Nederlandse? En hoe lastig is het om als ondernemer met verschillende wet- en regelgeving te moeten handelen? Onder leiding van Maarten Bouwhuis gaan sprekers uit het veld, ondernemers en HR-professionals in de zaal in discussie over deze onderwerpen.

Programma

18.00 uur   Ontvangst met een hapje en een drankje
19.00 uur   Start live uitzending van BNR Gangmakers o.l.v. Maarten Bouwhuis
19.30 uur   Debat o.l.v. Maarten Bouwhuis
20.30 uur   Netwerkborrel

Kijk voor actuele informatie over het programma en de sprekers op bnr.nl/gangmakers.