Bekijk alle innovaties of selecteer op thema en actief/afgerond:

Geavanceerd zoeken

19 projecten gevonden

Regio Deal Achterhoek 2024-2028

Goed nieuws: Achterhoek krijgt 25 miljoen euro voor nieuwe Regio Deal.Het is de Achterhoek gelukt om een nieuwe Regio Deal aan te gaan met het Rijk. De Achterhoek is daarmee één van de 22 regio’s waarin het kabinet investeert om de brede welvaart te bevorderen. 

Lees meer

Femme Tech Achterhoek

Wij zijn een groep enthousiaste Achterhoekse professionals met een gezamenlijke drijfveer: de technische arbeidsmarkt toegankelijk maken voor een brede doelgroep!

Lees meer

Week van de Techniek

Omdat techniek en technologie in de nabije toekomst onlosmakelijk verweven zullen zijn met alle denkbare beroepen, maken basisschoolleerlingen van deelnemende scholen er kennis mee tijdens de techniekweek.

Lees meer

Kleurrijke zorgverleners

Het is voor niet-westerse migranten vaak erg lastig om zelfstandig in te burgeren en vervolgens te participeren in de Nederlandse samenleving. De “klassieke” Nederlandse standaard kent veel regels, is zakelijk en houdt weinig tot geen rekening met de persoonlijke en culturele achtergronden van de inburgeraar. Dit vraagt om een andere aanpak dan tot nu toe…

Lees meer

First Lego League

FIRST® LEGO® League is een onderwijsprogramma waarbij kinderen van 4 t/m 15 jaar in teamverband aan de slag gaan met een maatschappelijk thema. Het programma is opgedeeld in drie divisies met bijbehorende leeftijdscategorieën waarin elk kind op zijn eigen niveau wordt uitgedaagd. De kinderen ontwikkelen op deze manier hun (21e-eeuwse) vaardigheden en zijn op een creatieve…

Lees meer

Over onze innovaties

Investeren in de Achterhoek doen we samen. Een innovatief idee komt tot leven door samen plannen te smeden en te ontwikkelen. Door partners te vinden en financieel bij te dragen. 8RHK ambassadeurs zet zich daar samen met jou voor in.

We blijven lobbyen en op zoek gaan naar nieuwe vormen van subsidiƫring en cofinanciering.

Innovatief idee aanmelden & Subsidie aanvragen