|

Inspiratiedag UWV arbeidsmarkt ‘durf te doen’ 22 juni – meld aan!

Woensdag 22 juni 2022 is de UWV inspiratiedag in Erve Kots in Lievelde. Deze dag staat volledig in het teken van ‘Durf te doen!’. In deze krappe arbeidsmarkt wordt het vinden van het juiste personeel steeds lastiger. Dit hoeven wij u niet te vertellen. Het vraagt om lef, een andere aanpak en nog meer kijken naar talenten en vaardigheden. 

Op deze dag dagen wij u uit om dingen net iets anders te doen dan gebruikelijk. Tijdens verschillende workshops krijgt u inspiratie om anders te kijken naar de werving en inzet van personeel nu en in de toekomst. Ook bent u in de gelegenheid om contact te leggen met mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Het ontmoeten van deze werkzoekenden doen we op een verrassende manier tijdens een leuke activiteit. Op deze manier leert u de talenten van mensen op andere manier kennen.

Tv-presentator en spreker Harm Edens is de dagvoorzitter. Harm is al ruim 25 jaar bekend van o.a. het tv-programma ‘Dit was het nieuws’ en BNR mediazaken. Hoe past hij zich telkens weer aan om in beeld te blijven? Op deze dag deelt hij zijn persoonlijke ’durven en doen’- ervaringen. Zijn gevoel voor humor en inhoudelijke kennis dragen bij aan een leuke en ook een inspirerende bijeenkomst. 

Het afsluitende diner vanaf 18:00 uur staat in het teken van verbinding en elkaar ontmoeten.

Schrijf nu in!

Inschrijving gaat via een online formulier en is hier te vinden.

Programma

13.00 – 13.30   Inloop en ontvangst
13.30 – 14.30   Gezamenlijke plenaire opening 
14.30 – 15.30   Inspirerende workshopronde
15.45 – 16.45   Verrassende activiteitenronde
17.00 – 17.45   Keynote spreker Harm Edens
17.45 – 19.30   Verbinding & ontmoeten