|

Iselinge Hogeschool opnieuw beste Ad-PEP van Nederland  

De associate degree-opleiding tot Pedagogisch Educatief Professional (Ad-PEP) van Iselinge Hogeschool is opnieuw uitgeroepen tot beste Ad van Nederland in de categorie onderwijs en opvoeding. Ook de pabo van de Doetinchemse hogeschool scoort wederom uitstekend in de Keuzegids Hbo 2023. De opleiding krijgt sinds 2018 onafgebroken het predicaat Topopleiding.  

Dat Iselinge Hogeschool zo goed scoort, is vooral te danken aan de hoge beoordeling door studenten. De resultaten uit de Nationale Studenten Enquête (NSE) zijn grotendeels bepalend voor de eindbeoordeling van een opleiding. Studenten geven aan dat zij de voorbereiding op de loopbaan uitstekend vinden. Ook sfeer, inhoud en toetsing scoren goed.   

De Ad-PEP-studenten geven een groot compliment aan de docenten door een beoordeling van twee plussen. Deze tweejarige deeltijdopleiding op hbo-5-niveau wordt aangeboden door Iselinge Hogeschool in samenwerking met het Graafschap College, vanaf dit jaar ook onder de vlag van het Grensland College.   

“We zijn dankbaar dat we ook dit jaar weer een mooie bevestiging krijgen van onze studenten”, zegt directeur-bestuurder Anne-Marie Haanstra van Iselinge Hogeschool. “Het is een groot compliment. Niet alleen voor al onze docent-onderzoekers, maar zeker ook voor de bijna 125 opleidingsscholen, Integrale Kindcentra en kinderopvangorganisaties in de Achterhoek en Liemers waar onze studenten praktijkervaring opdoen en zich ontwikkelen.”  

Meer informatie over de Keuzegids Hbo 2023 is te vinden op www.keuzegids.nl.   

Op zaterdag 5 november is er een open dag op Iselinge Hogeschool. Meer informatie op www.iselinge.nl.