Jong? Doe mee aan Creative Challenge!

150 tot 300 jonge ondernemers, studenten en andere betrokkenen bijten zich donderdag 26 maart vast in concrete vraagstukken en cases uit de Achterhoek, tijdens de Creative Challenge. Samen werken aan nieuwe ideeën ter versterking van de Achterhoek. De beste ideeën worden beloond met prachtige prijzen en natuurlijk een mooi podium voor de winnaars.

Harm Edens zal als dagvoorzitter de jongeren (18-35 jaar) uit de Achterhoek en omgeving uitdagen, prikkelen en aan het werk zetten. Het werken wordt beloond met een prijsuitreiking, bijzonder diner en swingende beats van een populaire DJ.

En we verklappen alvast dat tijdens de Creative Challenge een selfmade-miljonair uit Oost-Nederland zijn wetten, valkuilen en gouden tips komt onthullen. Reden te meer om de 26ste er te zijn.

Denk ook mee over de toekomst van de Achterhoek en zet jezelf bij ondernemend Achterhoek op de kaart door in contact te komen met andere jonge ondernemende mensen. Meld je aan en ontvang een persoonlijke uitnodiging, met unieke code om je definitief te registreren.
Let op: er is beperkt plek!