Jouke Lavalaye nieuw bij Regio Achterhoek

Jouke Lavalaye is sinds 1 december procesmedewerker lobby & economische profilering bij Regio Achterhoek. Hij volgt Marit Maglio op. Jouke gaat zich bezighouden met de lobby in Arnhem/ Den Haag en economische profilering. Hij ondersteunt de Regiegroep Smart Industry Achterhoek en is aanspreekpunt/ procesbegeleider voor Achterhoek2020 Jong.
“Regio Achterhoek biedt mij de kans om in triple helix-verband samen te werken met ondernemers, maatschappelijke organisaties en overheden. Ik zet mij in voor een sterke lobby en het optimaliseren van onze contacten met de provincie en het Rijk. Daarnaast adviseer en ondersteun ik de regiegroep Smart Industry Achterhoek. Doel is de Achterhoekse economie te versterken door de kansen die ‘Smart Industry’ biedt aan te grijpen. Ook ben ik projectadviseur van Achterhoek2020 Jong, waarin startende jonge talenten kansen krijgen om hun idee en project verder te ontwikkelen. De afwisseling en het samenwerken met diverse partijen maken mijn werk uitdagend en geven mij energie!”