‘Maak kennis met René Buiting, onze nieuwe programmaregisseur Smart werken & Innovatie’.

Mijn naam is René Buiting. Ik ben 31 jaar geleden geboren in de officieuze hoofdstad van de Achterhoek; Doetinchem. Nadat ik tijdens mijn rechtenstudie en begin van mijn carrière in Nijmegen heb gewoond, ben ik vier jaar geleden weer teruggekomen naar mijn roots. Hier woon ik nu samen met mijn vriendin Marga. Naast mijn werk is de kans groot dat je mij tegenkomt in de Grutstraat of op de Vijverberg. Ik ga daarnaast graag op reis en volg het voetbal op voet.

Na mijn rechtenstudie ben ik terechtgekomen bij Rabobank Graafschap te Doetinchem. Ik heb hier verschillende adviserende en ook commerciële functies gehad. Na 4,5 jaar Rabobank heb ik vorig jaar de overstap gemaakt naar EIFFEL. Bij deze consultancy dienstverlener ben ik het afgelopen jaar business manager (aanspreekpunt in breedste zin van het woord) geweest voor een aantal klanten binnen de Rijksoverheid.
De wens om  iets bij te dragen aan de maatschappij en te werken in mijn eigen regio hebben ervoor gezorgd dat ik medio september mag starten bij 8RHK ambassadeurs als programmaregisseur Smart werken & Innovatie.

Ik kijk er naar uit om veel nieuwe mensen te leren kennen en mij in te zetten voor de Achterhoek. Tot snel!