|

Masterclass De Steck: DISRUPTIEVE INNOVATIE – DE PRAKTIJK

Op 7 februari 2023 organiseert De Steck vanwege de grote belangstelling een aansluitende masterclass ( zie ook ‘MASTERCLASS: DISRUPTIEVE INNOVATIE’ waarin Niels van Olffen van Mr. Servitization op basis van een aantal concrete voorbeelden met u in gesprek zal gaan, waaronder zijn ervaring bij Aebi Schmidt (www.aebi-schmidt.nl).

Op basis hiervan stelt hij dat het voor gevestigde ondernemingen ook mogelijk is om disruptief te innoveren. Dit zit vaak niet in de natuur van ‘marktleiders’. Het vraagt een om een andere vorm van waarde creatie dan men gewend is: minder productgericht en meer klantgericht. 

Er is goede reden om disruptieve innovatie toe te passen. Het kan een grote rol spelen in het integreren van complexe onderwerpen als bijvoorbeeld circulariteit en datagedrevenheid binnen je onderneming.

Heeft disruptieve innovatie uw aandacht, of bent u benieuwd wat we nog meer doen, kijk dan op https://www.desteck.nu/ voor onze agenda. Iedere eerste dinsdag van de maand organiseren we een Masterclass rondom Innovatief Ondernemerschap.