|

DE ONDERNEMERSPRIJS ACHTERHOEK 2023


We nodigen je graag uit voor de Ondernemersprijs Achterhoek 2023. Een bijzonder evenement waarbij we trots, innovatie en succes van het Achterhoeks ondernemerschap vieren.

Datum:   24 oktober 2023 Locatie:   Amphion Theater, Doetinchem Aanvang:   19:15 uur

De Ondernemersprijs Achterhoek is een jaarlijks terugkerend evenement dat de prestaties van ondernemers erkent en waardeert. Ook dit jaar hebben we weer een feestelijk programma samengesteld met optredens van bekende artiesten en sprekers. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Tijdens deze feestelijke avond worden er twee awards uitgereikt. Naast de Ondernemersprijs voor inspirerende bedrijven uit de regio is er een Talent Award voor startende Achterhoekse ondernemers. Deelnemers worden door de jury beoordeeld op visie, creatief ondernemerschap en onderscheidend vermogen in de branche. Geen gemakkelijke taak in een regio vol aanpakkers en inspirerend ondernemerschap!

Programma
19:45   Presentatie in de Rabobankzaal
19:50   Jacco Vonhof
20:10   Kim Lammers over doorzetten
20:30   Artificial intelligence
21:05   Uitreiken Talent Award
21:10   Uitreiking Ondernemersprijs Achterhoek
21:30   Start netwerkborrel

Sprekers en artiesten
Het programma wordt in goede banen geleid door voormalig internationaal hockeyster en Olympisch kampioen Kim Lammers. De ervaringen uit haar carrière, opleidingen en het bedrijfsleven zet zij tegenwoordig in als succesvol ondernemer. Als motivator, coach en inspirator krijgt zij individuen, teams en bedrijven in beweging.


Voorzitter van MKB-Nederland Jacco Vonhof deelt deze avond zijn verhaal met ons. Hij staat hij bekend om zijn gedrevenheid, maatschappelijke betrokkenheid en talent om mensen te verbinden. Maar in hart en nieren is hij een echte ondernemer. De eenmanszaak die hij 25 jaar geleden startte bouwde hij uit tot een succesvol bedrijf. Hij heeft in die tijd vrijwel alles meegemaakt wat een ondernemer kán meemaken en weet hoe je kansen aangrijpt in de regio. Laat je inspireren door het verhaal van deze selfmade ondernemer! Zangeres Emma Luca en stand-up musician Bart Kiers verzorgen de muzikale begeleiding.

Als gewaardeerde professional in onze regio verwelkomen we je graag bij dit evenement.  Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus op = op. De tickets reserveer je hieronder:   Reserveer je ticket hier
  We kijken ernaar uit om samen met jou Achterhoeks ondernemerschap te vieren tijdens De Ondernemersprijs Achterhoek 2023!

Dinsdag 24 oktober vanaf 19.15 uur bij Amphion Theater