Innovaties / Incubator De Steck

Incubator De Steck


Waar groei begint

Iedereen heeft ideeën. In het innovatiecentrum De Steck worden ze concreet. De Steck is een broedplaats voor ondernemers, onderwijs en overheid. De prestaties die in De Steck geleverd worden overstijgen het persoonlijke succes. Die gezamenlijke inspanningen van alle betrokkenen dragen namelijk in sterke mate bij aan een innovatieve en duurzame toekomst.

De Steck heeft vier speerpunten:

 1. De Steck Academie
  Samen met de HAN en het Graafschap College is de Steck de drijvende kracht achter de Steck academie. De Steck academie wordt aangestuurd vanuit de Steck en wordt gevormd door vertegenwoordigers uit wo, hbo, mbo, vmbo en vo. Al deze onderwijsinstellingen willen samen met de Steck een broedplaats vormen voor innovatie, circulariteit en duurzame thema’s die een belangrijke functie gaan vervullen binnen onze samenleving. De Steck academie wil een brug bouwen tussen onderwijs (studenten) en bedrijven om een bijdrage te leveren aan het oplossen van vraagstukken (uitdagingen) die in het bedrijfsleven op genoemde thema’s voorkomen.
 2. De Steck Incubator
  Als community voor innovatieve bedrijven in de Achterhoek biedt StecK Incubator ondersteuning aan zowel bestaande bedrijven als startups om sneller doelen te kunnen bereiken. Heb je een serieuze groeidoelstelling, ben jij van plan een innovatieve onderneming te starten of heb je dit net gedaan en ben je op zoek naar ondersteuning? Dan is De StekK wellicht de plek voor jou. De Steck biedt op verschillende manieren ondersteuning aan bedrijven. Naast onze incubator zijn er ook twee acceleratorprogramma’s die ondersteuning bieden.
 3. De Steck Café
  Het bezoeken van de Stecker-Cafés geeft u de mogelijkheid om u door inspirerende sprekers, met een bewezen staat van dienst, te laten informeren. Sprekers die u op verrassende of vernieuwende manier naar onderwerpen laten kijken. Ondernemers hebben zeker baat bij kennis over nieuwe invalshoeken. Het opent deuren naar nieuwe zakelijke kansen & relaties. Dat helpt uw onderneming toekomstbestendig te houden.
 4. De Steck MVO
  De Steck  is ook maatschappelijk actief betrokken met met de Achterhoek en de Liemers. Zo worden er allerlei activiteiten ondersteund met kennis en het verlenen van faciliteiten.

Ruimtes te huur
In de Steck kan ook kantoorruimte, flexruimte, een conferentiezaal of vergaderruimte geboekt worden. Kijk hier voor meer informatie.

De Steck
Raadhuisstraat 25
7001 EX Doetinchem
Telefoon 06 83 77 14 71
E-mail info@desteck.nu

Socials
Instagram
Facebook
LinkedIn
Twitter
Youtube

500

Bekijk onze video!


Contactpersonen


Henk Janssen

Projectleider Skills Academy De Steck

janssenduurzaam@live.nl

René Buiting

Programmaregisseur Wonen & Vastgoed

r.buiting@8rhk.nl
Tel. 06 39 83 92 64

Nikki Dijkstra

Projectmedewerker SmartHub Achterhoek

nikki@smarthub.nl
Tel. 06 38 06 65 16