Innovaties / Naoberkrediet 2.0

Naoberkrediet 2.0


Naoberkrediet 2.0 is de financiële vraagbaak voor Achterhoekse ondernemers en ontstaan ten tijde van de coronacrisis. Dit non-profit initiatief komt voort uit Naoberkrediet, dat vanaf de economische crisis in 2008 tientallen Achterhoekse bedrijven heeft geholpen met coaching en financiering en zo circa 250 arbeidsplaatsen heeft behouden voor de Achterhoek. Naoberkrediet 2.0 is een kennisloket voor financiering en hulpmaatregelen, biedt advies, coaching en begeleiding bij een eventuele financieringsaanvraag. Met een bijdrage van 8RHK Ambassadeurs kon een professionele kracht worden aangetrokken, Hans Goorhuis. Als projectleider met een groot zakelijk netwerk in de Achterhoek kan hij ondernemers met hulpvragen goed van dienst zijn en verder helpen. Maandelijks komen bij Hans zo’n 5 tot 10 nieuwe aanvragen binnen, van uiteenlopende bedrijven over de hele Achterhoek en uit verschillende branches.

naoberkrediet.nl
LinkedIn

 

Bekijk onze video!


Videoverslag webinar 22 juni

Op dinsdag 22 juni vond het eerste webinar van Naoberkrediet plaats met als titel ‘voorkomen en verminderen van financiële bedrijfsproblemen‘.
Met praktijkverhalen en tips van ondernemer Luuk Domhof en Naoberkrediet-projectleider Hans Goorhuis. En Frans Miggelbrink die met een gesproken column de bijeenkomst samenvatte. Een webinar voor Achterhoekers door Achterhoekers.

 

Contactpersonen


Hans Goorhuis

Projectleider Naoberkrediet

hansgoorhuis@naoberkrediet.nl

René Buiting

Programmaregisseur Wonen & Vastgoed

r.buiting@8rhk.nl
Tel. 06 39 83 92 64