|

Stoptober komt naar de Achterhoek

In ons land overlijden Ieder jaar meer dan 20.000 mensen aan de gevolgen van roken. Als werkgever kun je helpen dit aantal omlaag te brengen door medewerkers die roken, te stimuleren om te stoppen. Dat is beter voor hen, én voor het bedrijf, want medewerkers die niet roken zijn productiever en minder vaak ziek.

Een succesvolle manier om te stoppen met roken is het meedoen aan Stoptober. Stoptober is een jaarlijkse landelijke campagne, waarin deelnemers (minimaal) 28 dagen -gezamenlijk- stoppen met roken. En het goede nieuws is … Stoptober komt naar de Achterhoek! Dit jaar organiseert de werkgroep Achterhoek Rookvrij Stoptober bijeenkomsten in Doetinchem en Winterswijk. Help je mee om deze bijeenkomsten bekend te maken bij jouw medewerkers? Je kunt daarvoor het bericht hieronder en bijgevoegde uitnodigingen gebruiken. Daarnaast kun je gebruik maken van dit (social media) filmpje of dit (wachtkamer)filmpje om Stoptober onder de aandacht te brengen.   

Stoptober heeft ook een speciaal aanbod voor bedrijven en organisaties, om de campagne intern uit te rollen. Via de bedrijvenpagina kun je promotiematerialen bestellen en trainingen aanvragen.

Wil jouw bedrijf advies op maat over Stoptober en/of een rookvrije werkomgeving? Neem dan contact op met info@achterhoekrookvrij.nl.