Logo en communicatie

Werk je samen met ons aan de Achterhoek Visie 2030; ontvangt jouw initiatief ondersteuning vanuit 8RHK ambassadeurs? We geven daar graag aandacht aan bij onze projectpagina’s/ innovatiepagina’s en in onze nieuwsberichten.

Je vindt hieronder ons logo in diverse bestanden. Deze zijn op te slaan (na een klik met de muis erop), voor vermelding bij de partnersamenwerking in jouw uitingen. Een groter drukbestand nodig? Mail communicatie@8rhk.nl. De logo’s van provincie Gelderland zijn hier te vinden.

Ons communicatieteam staat ook voor je klaar voor ondersteuning in het gezamenlijk uitdragen van een regionale boodschap van jouw initiatief, ook bij latere ontwikkelingen, richting de media. Vind daarvoor hier de directe contactgegevens van onze medewerkers. Als je zelf benaderd wordt door de media om te vertellen over het project horen we dat graag, zodat we een gezamenlijke boodschap en woordvoering af kunnen stemmen.

Sociale media delen

Samen groeien we door in kwaliteit en delen we in geluk! Tag / koppel je berichtgeving die past bij de regionale samenwerking op sociale media ook aan ons? We zijn actief op LinkedIn, Twitter en YouTube.

2548 x 1047 pixels (print)
298 x 122 pixels (web)
151 x 59 pixels (mail)