6 oktober 2021: Online inspiratiesessie ‘Gezondheid voorop in de Achterhoek’

Inspiratiesessie ‘Gezondheid voorop in de Achterhoek’ op woensdag 6 oktober 2021 van 16:30 – 18:30 uur via ZOOM
Een andere kijk op gezondheid vergt een andere manier van denken. Opschudding van de zorgwereld is nodig! Ontdek tijdens onze inspiratiesessie wat uw wens is. Wat gezondheid betekent voor u als professional? In de workshops delen we twee inspirerende praktijkvoorbeelden uit de Achterhoek. Tijdens deze sessie krijgt u inzicht in wat ‘Positieve Gezondheid’ inhoudt én hoe u dit kunt toepassen. Positieve Gezondheid’ is een manier om vanuit een breder perspectief naar gezondheid te kijken dan alleen de medische kant. In uw rol als professional en in de samenwerking tussen de zorg en het sociaal domein.

Voor wie?
Voor professionals in de zorg en het sociaal domein in de Achterhoek. Zoals buurtcoaches, beweegmakelaars, praktijkondersteuners, (wijk)verpleegkundigen, huisartsen, diëtisten, praktijkmanagers, doktersassistenten, professionals in wijk- en sociaal teams en in GLI-teams. Bent u actief als zorgprofessional in de Achterhoek en wilt u de uitnodiging ontvangen? Geef uw mailadres door aan onze adviseur Kyra Jansing.

Programma
16.30 uur:   Welkom en opening
16.45 uur:   ‘Een andere kijk op gezondheid. Wat betekent dit eigenlijk?’ door Chantal Walg, Anders Gezond
17.15 uur:   Workshop l: ‘Welzijn op Recept’ door Jan Joost Meijs, Landelijk kennisnetwerk
17.45 uur:   Workshop ll: ‘Gecombineerde Leefstijl Interventie in de Achterhoek’ door Martine Poulussen (Menzis) en Ilse Porskamp (HZOIJ)
18.15 uur:   Afsluiting (einde om 18:30 uur.)

De officiële uitnodiging met informatie over hoe u zich kunt aanmelden ontvangt u begin september.
Noteer woensdag 6 oktober alvast in uw agenda!

Menzis, Huisartsenzorg Oude IJssel, Huisartsenzorg Oost-Achterhoek en Proscoop