|

Achterhoek Food Congres 23 mei

Donderdag 23 mei is het Achterhoek Food Congres van 13:00-18:00 uur op het DRU Industriepark.
Wees erbij! Meld hier aan.

De middag draait om de vraag: hoe worden we als Achterhoek de meest gezonde en vitale regio van Europa, met food als middel? Twee internationale experts laten hierover hun licht schijnen en gaan graag met u in gesprek. Lena Friblick runt het inspiratiecentrum Botildenborg in Zweden en is de expert op het gebied van de sociale functie van food. Michele Shirlow uit Noord-Ierland is oprichtster van FoodNI. Zij is een pionier die food een centrale plek heeft weten te geven in het toeristisch profiel van Noord-Ierland, met de prijs voor Best World Food Destination als resultaat (in 2018). In werksessies gaan we vervolgens samen aan de slag met de eerste ideeën voor op de gezamenlijke AanjaagAgenda. Ook lichten we onze nieuwe samenwerking toe met de GGD NOG en Wageningen Universiteit & Research, beiden partners van Achterhoek Food. Het belooft een inspirerende middag te worden. De kracht van het Platform is dat we samen verder komen door kennis en ideeën te delen. Meer info op: 23 mei: Achterhoek Food Congres – Achterhoek Food