Achterhoek Monitor – Vlog 2

“Er is een hoop werk te verzetten met elkaar, de Achterhoek Monitor maakt helder wat de opdracht is.”

 

In deze tweede vlog over de Achterhoek Monitor neemt Frans Miggelbrink je mee in Achterhoekse arbeidsmarkt samen met Roy van Aalst, verbindingscoach Service Punt Techniek en actief bij het loopbaanplein van het Graafschap College. Roy bemiddelt mensen van werk naar werk of van geen werk naar werk. “De Achterhoek Monitor heeft ons laten inzien om versneld het bemiddelingstraject weer op te starten voor zij-instromers. Er is een hoop werk te verzetten met elkaar in de Achterhoek.”

In de Achterhoek Monitor zijn allerlei data bij elkaar gebracht, in een continue raadpleegbaar dashboard. Hoe zit onze Achterhoek in elkaar? Hoe staan we er economisch voor en qua welvaart? Juist in deze tijd nog actueler dan normaal. In een handige jaarpublicatie zijn de ontwikkelingen beschreven. De monitor geeft data en informatie als basis voor beleid en keuzes voor bedrijven en eigenlijk iedereen in de Achterhoek; over samenwerken aan innovaties, over hoe we met elkaar van de Achterhoek de beste leefomgeving willen maken.

Kortom: De Achterhoek Monitor is een overzicht van betrouwbare en feitelijke informatie over de economie en het leven in de Ach­terhoek.

Inwoner, ondernemer, plannenmaker, iedereen wordt uitgenodigd een blik te werpen op www.achterhoekmonitor.nl!