Achterhoek Open Innovatieprijs: doe je mee?

Op 14 maart 2019 vindt de tweede editie van de Achterhoek Open Innovatieprijs plaats in het Innovatiecentrum in Ulft. De verkiezing is georganiseerd om de innovatieve ondernemersgeest in de schijnwerpers te zetten bij ondernemend én innoverend Nederland. De Achterhoek Open Innovatieprijs is een open landelijke competitie. Heel Nederland onderneemt en innoveert en daarom wordt er ook over de streekgrens heen gekeken.

Het winnende concept krijgt de mogelijkheid om ook op langere termijn verder te komen met technologische innovatie. Een vakkundige jury beoordeelt alle inzendingen en zal drie innovaties nomineren. Tijdens de Ondernemersavond op 14 maart kiezen de aanwezigen in de zaal uit deze drie genomineerden een winnaar.

De eerste editie van de verkiezing is vorig jaar gewonnen door Varex Imaging. Zij wonnen door samen met Sigmascreening een techniek te ontwikkelen voor het beter comprimeren van een borst tijdens het maken van een mammogram. Deze techniek leidt uiteindelijk tot een betere diagnose.

Wilt u de opvolger worden van Varex Imaging?
Zend vóór donderdag 3 januari uw technologische innovatie in en maak kans op de Achterhoek Open Innovatieprijs 2019!

Kijk op http://www.achterhoekopeninnovatieprijs.nl/ voor de voorwaarden en verdere informatie.