Doetinchemse Broodroosters winnen Creative Tech QUIZ

Leerlingen van het Ulenhof College in Doetinchem wonnen op 1 juni de landelijke Night of the Nerds QUIZ. Een quiz, in het kader van de Dutch Technology Week, waarin teams van Nederlandse middelbare scholen het tegen elkaar opnemen. Docent Onderzoek & Ontwerpen Yorrit van der Staay van het Ulenhof College had het team hiervoor aangemeld.

Het winnende groepje van Ella, Dimphy, Robert en Lars scoorde ook al het hoogst op de ranglijst van originele teamnamen: “De Gebroodroosterde Broodroosters”. Belangrijker was echter hun kennis en inzicht in het verleden, het heden en vooral de nabije toekomst van creatieve technologie.

Kennis en inzichten, die door de tech-voorhoede van Nederland, onderkend worden als essentiële bagage voor een succesvolle toekomst. Onder aanvoering van 8RHK zullen voortgezet onderwijsscholen uit de regio de komende jaren nauwer gaan samenwerken met de organisatie Night of the Nerds; de afzender van de quiz en de organisator van het jaarlijkse het Night of the Nerds ‘creative tech’ Festival in Eindhoven tijdens de Dutch Technology Week.

Meer info: www.nightofthenerds.com