Draag jij ook bij aan een energieke Achterhoek?

AGEM is dé aanjager van de energietransitie in de Achterhoek. AGEM is opgericht door de acht Achterhoekse gemeenten. Doel is geld en werkgelegenheid in de Achterhoek te houden. Inmiddels is AGEM actief betrokken bij meer dan 18 verschillende initiatieven in de regio op het gebied van de opwekking van groene energie met zon, wind en biomassa.

AGEM benadert ook actief de bewoners in de Achterhoek en vraagt hen om de energie die zij gebruiken af te gaan nemen via AGEM. Zo koppelt AGEM het verbruik daadwerkelijk aan de stroom die in de Achterhoek wordt opgewekt, bij jou om de hoek!
Op dit moment worden ruim 110 huishoudens voorzien van groene stroom die wordt opgewekt op de voormalige vuilstort de Langenberg in Zelhem. In september gaan medewerkers van klantenservice van AGEM alle raadsleden van de acht Achterhoekse gemeenten bellen met als doel hen als nieuwe klant van AGEM te begroeten. Want ook voor raadsleden geldt: “Met gezond boerenverstand word ik klant van AGEM”.

AGEM streeft naar een energieneutrale Achterhoek in 2030. Zij probeert dit te bereiken door energie te besparen, energie lokaal op te wekken en het te leveren aan Achterhoekers.
AGEM is van Achterhoekers, AGEM is voor Achterhoekers, AGEM is Achterhoek!
Draag jij  ook bij aan een energieke Achterhoek?

Met energieke groet,

Guus Ydema
Directeur AGEM

logo