Drie 8RHK ambassadeurs zijn genomineerd voor beste bestuurder van 2019!

Trots zijn we op de nominaties van drie 8RHK ambassadeurs!
Wethouder in de Gemeente Aalten, Hans te Lindert, is genomineerd in de categorie Beste bestuurder kleine gemeente. Daarnaast zijn  Waterschap Rijn en IJssel en provincie Gelderland genomineerd in de categorie best bestuurde decentrale overheid. Stemmen kan via http://www.bestebestuurder.nl/

Beste Bestuurder kleine gemeente:
Hans te Lindert, wethouder Aalten

Wethouder Te Lindert wordt geprezen om zijn communicatieve kwaliteiten en zijn betrokkenheid. Stemmers roemen hem om het feit dat hij veel bezoeken brengt aan inwoners van Aalten. Hij is hierdoor makkelijk aan te spreken en toegankelijk voor inwoners. Wethouder Te Lindert kan met passie over zaken vertellen en draait niet om de zaken heen. Hij heeft mede hierdoor nauwe banden met de jeugd en het verenigingsleven in Aalten.

Genomineerden Best Bestuurde decentrale overheid:
Waterschap Rijn en IJssel

Het waterschap Rijn en IJssel staat bekend als een ondernemende, innovatieve en creatieve organisatie. Het waterschap wordt geroemd om de dingen die het doet om het prachtige landschap van de Achterhoek te onderhouden en waar mogelijk te verbeteren. De nieuwe initiatieven van het Waterschap Rijn en IJssel, en de toekomstgerichtheid en visie die daaruit blijken worden volgens stemmers door de omgeving van het waterschap erg gewaardeerd.

Provincie Gelderland

De provincie Gelderland wordt door stemmers geprezen om het lef dat zij getoond heeft door het tonen van haar kwetsbare kant in een bestuurskrachtmeting. Goed bestuur durft zichzelf een spiegel voor te houden, zo zei een van de stemmers. De aanpak van de regionale energiestrategie wordt ook geroemd. De Provincie Gelderland stelt zich op als een fijne partner voor de regio die goed samenwerkt en veel doet aan kennisdeling.