Edith Schippers bij Piment 8 februari

Zondag 8 februari biedt politiek café Piment een gevarieerd programma met tal van gasten waaronder minister van Volksgezondheid Edith Schippers. Wouke van Scherrenburg praat met haar over de stand van het land, de macht van de zorgverzekeraars, de kosten van de zorg en de vrije artsenkeuze.

Naast Schippers is ook columnist van de Volkskrant en auteur van het bekende boek Ventoux Bert Wagendorp te gast bij Wouke van Scherrenburg aan tafel. Ook Gerard Dielessen directeur NOC-NSF en de Doetinchemse wethouder Peter Drenth zitten bij Van Scherrenburg aan tafel om te praten over de aftrap in de Achterhoek van de Nationale Sportweek.

Cohost 8 februari is Hella Hueck, presentator RTL en de muziek wordt verzorg door Lucy Legeland met de noten van Reinder van Raalte. Vaste columnist Frans Miggelbrink schrijft ter plekke zijn column en draagt deze voor. Piment is ook live te volgen via www.OpenWebcast.nl.

Tijdstip
Inloop vanaf half drie. Aanvang 15.00 uur tot 17:00 uur. Entree € 5,00 incl. gardrobe. Meer informatie op www.politiekcafepiment.nl. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van Amphion (tijdens openingstijden) of vóór aanvang. Reserveren kan via de website: www.amphion.nl. Schouwburg Amphion, Hofstraat 159 te Doetinchem. Gezien de te verwachten drukte is het verstandig om kaarten vooraf te reserveren.