Ervaarjebaan geeft toekomstmogelijkheden!

Ervaarjebaner Sanne Limbeek heeft vanuit een werkervaringsplaats een contract gekregen als projectmedewerker Ervaarjebaan. ‘’Ik ben sinds februari projectmedewerker bij Ervaarjebaan. Voor als je het gemist hebt, ik ben Sanne Limbeek en ik heb mijn diploma Communicatie- en Eventmanagement behaald aan de Hogeschool in Utrecht. Na veel te hebben gesolliciteerd, zonder enig resultaat, heb ik ervoor gekozen om te solliciteren op een werkervaringsplaats.”

Contract!
“Aan het begin van mijn periode als Ervaarjebaner stond ik er erg open in, ik deed wat er van mij verwacht werd en had er ook nog eens plezier in. De maanden vlogen voorbij. Nu vier maanden later wordt mijn geïnvesteerde energie beloond, want vanaf juli heb ik een contract mogen tekenen. Dat is toch geweldig? Ten eerste voor mijzelf, maar daarnaast ook voor de werkgever. Gedurende zo’n Ervaarjebaanperiode weet de werkgever ook wat ze kunnen verwachten van de jongere. Zo hebben we met dit project al heel wat positieve resultaten behaald.”

Alle kansen open
“Ik ben van mening dat het goed is om als afgestudeerde jongere zonder baan te kiezen voor een werkervaringsplaats, het heeft eigenlijk alleen maar voordelen: leer- en werkervaring opdoen, netwerk uitbreiden, CV opbouwen en je verdient ook nog eens wat.  Gedurende je Ervaarjebaanperiode ben je trouwens helemaal vrij om te solliciteren. Zo laat je alle kansen open. Ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen en ga mij volledig inzetten om nog meer jongeren een werkervaringsplaats aan te bieden. Daarbij is het natuurlijk van belang dat Achterhoekse werkgevers interessante en leuke ervaringsbanen openstellen.’’

Heb je persoonlijke vragen of wil je meer weten over Ervaarjebaan? Stuur dan een mail naar Sanne of kijk op de website.