Agenda / Dag van Gelderland

Dag van Gelderland

Provincie Gelderland
10 november 2023
12:00 - 17:00
De Vasim | De Kolk 15 | 6541 AV Nijmegen

Verdere informatie

De Gelderse aanpak: samen doen

Hoe ziet Gelderland er over 20 tot 30 jaar uit? En wat hebben we dan nu te doen? Wonen, werken, natuur, energie en landbouw hangen nauw samen (‘niet alles kan overal’). En voor de realisatie hebben we elkaar nodig. Daar werken we samen aan op een manier die bij ons past: de Gelderse aanpak. Een partnerschap tussen overheden, bedrijven, organisaties en u. Met focus op de langdurige samenwerking, oog op de toekomst en vanuit het karakter van de 7 Gelderse regio’s. Dicht bij de plek waar we het over hebben.
Tijdens de Dag van Gelderland op vrijdag 10 november 2023 verbinden en ontmoeten we elkaar. Want samen met u maken we een nog mooier Gelderland!

Onder leiding van dagvoorzitter Marlies Claassen gaan we dieper in op de uitdagingen van deze tijd. Een spreker leert ons hoe we over organisatiegrenzen heen en met het plezier en ongemak van samenwerken het nog beter kunnen doen. We stropen tijdens de dag in deelsessies en op de regiomarkt samen met u de mouwen op en gaan aan de slag met de uitdagingen in de regio’s. Want deze vragen om een eigen aanpak en samen doen.

Bekijk het programma

Dag van Gelderland

Deelnemen?


Meld je aan

<!--
#_LOCATIONMAP

Date/Time
Date(s) - 10 november 2023
12:00 - 17:00

Categories No Categories


-->