Agenda / Agro Innovatie Event

Agro Innovatie Event

De Innovatie Coöperatie
29 november 2023
20:00 - 22:15
Waterschapsgebouw Rijn en IJssel, Liemersweg 2, 7006 GG Doetinchem

Verdere informatie

Agro Innovatie Event
Kom naar het Agro Innovatie Event en laat je inspireren door de vernieuwingskracht van ondernemers uit onze eigen regio! Tijdens deze editie vertellen ondernemers uit de Achterhoek en Liemers hoe hun goede ideeën uit de (boeren)praktijk ontkiemen tot succesvolle innovaties en toekomstbestendige bedrijfsmodellen. Naast een veelzijdig programma biedt de avond volop gelegenheid om collega-ondernemers te ontmoeten en eigen ideeën voor de sector te delen. Vernieuwers, doeners, oplossers; boeren en andere agro-ondernemers zijn het allemaal. Samen brengen we de sector vooruit. Je gaat gegarandeerd met nieuwe energie en nieuwe contacten naar huis! Ben jij er ook bij?

WAT KOMT AAN BOD?
Welkom en aftrap

Ondernemers aan het woord, 10-minutensessies:
De avond start met 10-minutensessies, waarbij ondernemers hun nieuwe ideeën en innovaties delen. Melkveehouder Hans Reinders uit Angerlo vertelt meer over het KalverEnWeij-concept, varkenshouder Rob Nieuwenhuis uit De Heurne deelt welke hobbels coöperatie Zonvarken in beleid en praktijk tegenkomt bij hun opschaling en Arjan Prinsen van Stichting Biomassa gaat in op de teelt van vezelhennep, stro en andere biobased gewassen voor de bouw.

Innovatieplein
Op dit marktplein laten zo’n vijftien ondernemers zien met welke ideeën en vernieuwingen zij op dit moment bezig zijn. Ga met hen in gesprek en laat je inspireren door de doeners uit onze eigen regio! Zie de website voor de lijst van deelnemers aan het innovatieplein.

Deze zesde editie van het Agro Innovatie Event organiseren we in samenwerking met onze Achterhoekse samenwerkingspartners Stichting Biomassa, 8RHK ambassadeurs, VK-Oost, VALA en De Marke. In het voorjaar van 2024 vindt het Agro Innovatie Event plaats voor de regio Stedendriehoek en IJsselvallei.

Agro Innovatie Event
<!--
#_LOCATIONMAP

Date/Time
Date(s) - 29 november 2023
20:00 - 22:15

Categories No Categories


-->