Agenda / DE ONDERNEMERSPRIJS ACHTERHOEK 2023

DE ONDERNEMERSPRIJS ACHTERHOEK 2023

Achterhoek Ambassadeurs
24 oktober 2023
19:15 - 22:00
Locatie: Amphion Cultuurbedrijf, Doetinchem

Verdere informatie

Ondernemersprijs Achterhoek 2023 is hét evenement om de prestaties van Achterhoekse ondernemers te erkennen en waarderen. Heb jij je ticket al gereserveerd? De feestelijke avond zit bomvol optredens van bekende artiesten en inspirerende sprekers. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij en mis niks!

Tijdens deze avond reiken we twee prijzen uit: De Ondernemersprijs voor inspirerende bedrijven uit de regio en De Talent Award voor startende Achterhoekse ondernemers. Voormalig hockeyinternational Kim Lammers leidt de avond in goede banen. Onze gastsprekers zijn niemand minder dan Jacco Vonhof en Arno Folkerts. Zangeres Emma Luca en stand-up musician Bart Kiers voorzien de avond van muzikale begeleiding en entertainment.

We kijken er enorm naar uit om samen met jou het Achterhoeks ondernemerschap te vieren tijdens de Ondernemersprijs Achterhoek 2023!
Heb je vragen over het evenement? Of hulp nodig bij de reservering? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen via info@ondernemersprijzenachterhoek.nl.

Met vriendelijke groet,

Stichting Achterhoek Open Innovatieprijs
Susan Bruinsma, Henk Janssen, Rob Migchelbrink, Derk Wassink, Jan Nijendijk
 

DE ONDERNEMERSPRIJS ACHTERHOEK 2023

MELD JE AAN

<!--
#_LOCATIONMAP

Date/Time
Date(s) - 24 oktober 2023
19:15 - 22:00

Categories No Categories


-->