Agenda / Inspiratiecongres 5 jaar Gemeentelijke Energie in de Achterhoek

Inspiratiecongres 5 jaar Gemeentelijke Energie in de Achterhoek

Agem
10 mei 2023
14:00 - 18:00
De Vijverberg

Verdere informatie

Als eerste in Nederland hebben de Achterhoekse gemeenten hun eigen energiebedrijf opgezet. Hier wordt eigen stroom opgewekt en daarnaast zelfstandig en rechtstreeks ingekocht, zonder tussenkomst van commerciële partijen. Agem heeft dit model in 2017 succesvol geïmplementeerd voor de Achterhoekse gemeenten en regelt sindsdien de dagelijkse, operationele gang van zaken.
Succes én kennis delen op 10 mei 2023.
Inmiddels is Agem Gemeentelijke Energie (AGE) 5 jaar operationeel en zeer succesvol gebleken. De Achterhoek gelooft in dit model en vindt het belangrijk dat iedereen weet dat zelflevering mogelijk is. Wij zijn als regio trots op wat wij samen neergezet hebben en vieren 5 jaar AGE graag samen met betrokkenen én geïnteresseerden. Want behalve dat we ons succes met trots delen, delen wij ook graag onze kennis met de rest van Nederland.
Agem Energie Experts organiseert mede namens AGE en met medewerking van partners een feestelijk inspiratiecongres op woensdag 10 mei 2023. Ben jij erbij? Meld je aan via het formulier op https://www.agem.nl/5-jaar-age-inspiratiecongres.

Inspiratiecongres 5 jaar Gemeentelijke Energie in de Achterhoek