Agenda / Lentefestival Achterhoek

Lentefestival Achterhoek

8RHK ambassadeurs
31 mei 2023
18:00 - 22:00
Koninklijke Schouwburg, Den Haag

Verdere informatie

Hoe kom je het beste tot elkaar om een kloof te overbruggen? Juist ja, door elkaar in de juiste sfeer te spreken en ontmoeten. Dit jaar maken we van het Achterhoeks Lentediner een Achterhoeks Lentefestival. We nemen op 31 mei Kamerleden en bewindslieden mee naar het Nationaal Theater in Den Haag, waar zij vanaf 18:00 tot 22:00 een avond in de Achterhoek leven!

Tijdens het Achterhoeks Lentefestival ervaren de gasten hoe het is om te wonen in de Achterhoek. Voor wie er gebouwd moet worden, waar Achterhoekers, zoals starters en senioren, tegenaan lopen. Ze maken de krapte op de arbeidsmarkt mee, de uitdagingen van vergrijzing in de zorg en gezondheid, het leven aan de grens. En ze krijgen een inkijkje in de vele duurzame innovaties die de Achterhoek rijk is.

Met onder andere minister Hugo de Jonge als spreker, foodtrucks vol heerlijk eten, live theater, geweldige muziek en zoals altijd goede gesprekken met Achterhoekers uit het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en verschillende overheden.

Lentefestival Achterhoek
<!--
#_LOCATIONMAP

Date/Time
Date(s) - 31 mei 2023
18:00 - 22:00

Categories No Categories


-->