Agenda / Masterclass AI

Masterclass AI

De Steck
28 mei 2024
16:00 - 18:00
De Steck, Raadhuisstraat 25, 7001 EX Doetinchem

Contact

Henk Janssen

Projectleider Skills Academy De Steck

janssenduurzaam@live.nl

Verdere informatie

masterclass AI
De opkomst van AI is natuurlijk niemand ontgaan. Artificial Intelligence is momenteel superpopulair en blijft zich maar ontwikkelen. Als mkb Achterhoek is het belangrijk om in te zien wat de mogelijke voordelen en bedreigingen van AI zijn. Daarom vertelt Cas Bongers, werkzaam bij Microsoft, jullie tijdens zijn masterclass graag meer over de laatste ontwikkelingen op het gebied van AI.

Datum: dinsdag 28 mei 2024
Tijd: 16.00 – 18.00
Locatie: De Steck, Raadhuisstraat 25. 7001 EX Doetinchem

Ben je erbij? Meld je dan uiterlijk maandag 27 mei aan via onderstaande knop. We hopen jou daar te zien!

HET TIJDPERK VAN AI, HOE KUNNEN WE ONS ONDERSCHEIDEN ALS MKB ACHTERHOEK? 

Net als de computer, het internet en de Cloud wordt AI gezien als een paradigma shift met grote impact voor individuen, organisaties en onze maatschappij. Wat betekent dit concreet voor jouw bedrijf? Hoe zal AI je bedrijfsprocessen, klantcontact, werknemerservaring en producten/diensten beïnvloeden? Tijdens deze sessie neemt Cas jullie graag mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van Generatieve AI. Hij deelt zijn ervaringen inclusief voorbeelden uit diverse industrieën. Ook de kansen & risico’s die AI met zich meebrengen en do’s & don’ts voor het opzetten van een effectieve AI-strategie komen voorbij.

“Goodgoan en tot de 28e mei, ik hoop het Achterhoekse mkb te kunnen inspireren en van jullie allen weer nieuwe ervaringen op te kunnen doen”, vertelt Cas. 

Deelnemen?


<!--
#_LOCATIONMAP

Date/Time
Date(s) - 28 mei 2024
16:00 - 18:00

Categories No Categories


-->