Festival van de Toekomst Zuid-Limburg

Met trots presenteert Zuid-Limburg het Festival van de Toekomst op 14 en 15 september 2017. Dit tweedaagse festival is een vrije vertaling van het Nationaal Congres bevolkingsdaling. Tijdens het festival wordt onder meer een nationaal debat gevoerd over de verschillen tussen regio’s in Nederland en hoe ermee om te gaan.

Succes door samenwerken

Zuid-Limburg, krimpregio? Integendeel! Zij gaan voortvarend aan de slag met alle uiteenlopende kansen en uitdagingen. Dat doen ze door intensief samen te werken, te onderzoeken en te experimenteren om zo te komen tot een vernieuwende en succesvolle aanpak voor de toekomst.

Toen, nu en in de toekomst

Ideeën worden successen door te doen. Wilt u weten hoe Zuid-Limburg dat in de afgelopen decennia heeft gedaan? En bent u benieuwd naar hoe de toekomst eruitziet? Zij nemen u mee en presenteren een veelzijdige waaier aan lezingen, workshops, debatten, voorstellingen, optredens, pitches en pilots. Transformatie, transitie en innovatie vormen de hoofdthema’s.

Programma en aanmelden

Op de website www.festivalvandetoekomst.nl vindt u het volledige programma en kunt u zich inschrijven voor één of beide dagen. Alle programmaonderdelen zijn gratis toegankelijk.