| | |

Fit Veur Altied GAON challenge: doet jouw organisatie al mee?

Na de succesvolle Ommetje Challenge, waarbij 81 Achterhoekse bedrijven waren aangehaakt, barst dit voorjaar een nieuwe GRATIS strijd los: De Fit Veur Altied – GAON challenge.  

De Fit Veur Altied – GAON challenge daagt bedrijven uit om de thema’s vitaliteit en mobiliteit te combineren. Fit Veur Altied (thematafels De Gezondste Regio en Onderwijs & Arbeidsmarkt) en GAON (thematafel Mobiliteit en Bereikbaarheid) hebben de handen ineengeslagen. Met het mooie weer in aantocht roepen ze medewerkers op de auto wat vaker te laten staan en vooral de fiets naar het werk te pakken. Om tijdens de lunch samen met collega’s lekker naar buiten te gaan voor een lunchwandeling. Of lekker een rondje te gaan hardlopen. Goed voor de bereikbaarheid van de Achterhoek en voor de CO2-reductie!

Dagelijkse beweging draagt bij aan de gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Je voelt je niet alleen fitter en gezonder, je verkleint ook nog eens de kans op ziekten. Vergeet niet dat meer bewegen ook stress vermindert, je hart gezond houdt, je slaap bevordert én je simpelweg veel meer energie geeft. Daarbij is het ook gewoon leuk om samen met je collega’s de competitie met andere bedrijven aan te gaan! Je maakt als team kans op mooie prijzen.

Bedrijven en medewerkers 10 weken uitgedaagd!

Van 3 april tot 11 juni 2023 worden Achterhoekse medewerkers tien weken lang uitgedaagd om elke dag zoveel mogelijk te bewegen. Met de Dumoco+ app spaar je samen met jouw collega’s punten en jagen we de onderlinge strijd aan, bedrijf tegen bedrijf.

Doe jij met je bedrijf/ organisatie ook mee? Een prachtige manier om binnen jouw organisatie op een laagdrempelige manier en geheel kosteloos aan de slag te gaan met vitaliteit en mobiliteit. We zien graag de inschrijving van jullie bedrijf/ organisatie tegemoet via onze website www.fitveuraltied.nl/gaon-challenge. Hier kun je ook terecht voor vragen! Bij je inschrijving ontvang je een de uitleg over hoe je je moet aanmelden, en een pakketje met communicatiemateriaal om de interne werving te boosten.

Fit Veur Altied is een initiatief van Achterhoek in Beweging, Graafschap College, Graafschap, Verbindt en Open Club de Nevelhorst. In opdracht van de thematafels Gezondste Regio en Onderwijs en Arbeidsmarkt maken we werk van een zo fit en vitaal mogelijke Achterhoekse beroepsbevolking. Kijk op www.fitveuraltied.nl en check wat we nog meer doen om vitaliteit en duurzame inzetbaarheid aan te jagen! GAON is een initiatief van de thematafel Mobiliteit en bereikbaarheid. Met GAON willen we de aantrekkingskracht van de regio versterken door de bereikbaarheid op een duurzame manier te verbeteren. Zo willen we de negatieve maatschappelijke effecten van mobiliteit beperken. Lees er meer over op www.gaon.nl.